Complexul de agrement Ștrand Corvina din municipiul Hunedoara a fost deschis în anul 2015 și are trei bazine de diferite adâncimi și suprafețe. Acesta este amenajat în apropierea Stadionului Michael Klein și are o capacitate de 750 de locuri, doar pe șezlonguri. Toți cei care aleg să își petreacă zilele toride ale verii aici, au la dispoziție bar, restaurant și terase unde se pot răcori consumând băuturi reci și preparate culinare pe alese.

Trei bazine de diferite dimensiuni

Ștrandul municipiului Hunedoara are o suprafaţă totală luciu de apă de 2.000 de metri pătrați şi cuprinde trei bazine. Bazinul mare care are forme rotunjite neregulate, având o suprafață de 1.284 de metri pătrați și o adâncime de 1,65 metri, existând aici şi zonă de jacuzzi. Bazinul mediu, care are, de asemenea, forme rotunjite neregulate, are o suprafață de 742 de metri pătrați și o adâncime de 1,45 metri, fiind dotat cu trei tobogane şi un sistem generator de valuri, sub formă de sferă. Bazinul pentru copii este alcătuit din trei spaţii circulare cu diametre diferite având o suprafață de 110 metri pătrați și este construit în formă de Mickey Mouse. Acest bazin este în trepte și are trei adâncimi, respectiv 90 de centimetri, 70 de centimetri și 50 de centimetri. Aici mai este amplasată și o ciupercă din care curge apă, iar cei mici pot sta sub ea. Alimentarea bazinelor se face cu apă potabilă și fiecare bazin are propriul său sistem de alimentare cu apă, filtrare şi golire.


Bar și terasă

De asemenea, în cadrul ștrandului este amenajat un bar cu terasă, precum şi o ciupercă tip bar în mijlocul bazinului mare. În incinta ștrandului mai există și un restaurant tip autoservire, acolo unde cei care doresc pot să mănânce diferite preparate. Aici pot fi desfăşurate activităţi conexe tip alimentaţie publică, spectacole în aer liber, concursuri sportive sau alte activităţi.

Ştrandul funcţionează în perioada 01 iunie – 06 septembrie.

Programul de funcţionare al ștrandului:

  • de luni până duminică în intervalul orar 09:00-20:00

Tarife până la ora 16:00:

  • adulți – 20 lei/zi
  • copii peste 6 ani, studenți la zi, pensionari și șomeri indemnizați – 11 lei/zi

După ora 16:00:

  • adulți – 11 lei
  • copii peste 6 ani, studenți la zi, pensionari și șomeri indemnizați – 6 lei

Pe perioada de iarnă ștrandul este închis.

Sursa foto: Ștrand Corvina

Scrie o recenzie

Recenzia ta pentru aceasta locație

angry
crying
sleeping
smily
cool
Încarcă

Your review is recommended to be at least 140 characters long

imageYour request has been submitted successfully.

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!
image