Checkout Aqualand Deva Watch Video

Aqualand Deva este destinatia ideală indiferent de anotimp ,deoarece complexul nostru este in totalitate acoperit .Unitatea nostră de agrement dispune pe toată durata programului de funcţionare, de asistente medicale si salvamari calificaţi pentru confortul şi siguranţa maxima a vizitatorilor.
Complexul Aqualand Deva Pune la dispoziţia vizitatorilor săi un număr de 7 bazine de agrement cu diferite suprafeţe şi adâncimi pentru copii si adulţi şi o suprafaţă de 1500 mp cu şezlonguri şi pardoseală încălzită: Temperatura din cadrul complexului este de 35° C iar temperatura apei este între 32 si 35° C.
Bazinul cu valuri.
Atracţia principală a complexului este un bazin care creeaza o atmosferade mare, cu valuri de 70 cm înălţime. Datorită adâncimii treptate a bazinului, toată lumea, indiferent de vârstă se poate simţi ca la mare timp de 10 minute la fiecare ora.
Bazinul vârtej.
Bazinul vârtej, este un bazin circular în care nu trebuie să înoţi, este suficient să te laşi purtat în deplină siguranţă de curentul de apă.

Bazine adulţi.

Distracţia sau relaxarea continuă şi în cele două bazine pentru adulţi unde poţi să înoţi, să te relaxezi în paturile cu jeturi, sau dacă ai curaj să te dai în toboganul ce face un mic ocol prin exteriorul clădirii.
Bazine Jacuzii.
Pentru ca după o zi sau o săptămână de muncă doreşti să te relaxezi, dacă ne treci pragul vei descoperi cele două bazine jacuzzi cu capacitate de 15 persoane în care jeturile de apă iţi vor oferi un masaj foarte reconfortant.
Bazin copii.
Aqualand s-a gândit atât la cei mici cât şi la cei foarte mici. Astfel copiii, indiferent de vârstă, se pot distra în bazinul special amenajat, unde se vor bucura de tobogane pe dimensiunea lor si alte modalităţi creative de joacă.

1 Review for Aqualand Deva

lapugeancristian45

1 Reviews

Lipsa unor scaune sau banci

3.0/ 5

Foarte mulți părinți se plâng de lipsa unor bănci, scaune la intrare ( recepție), sau mai bine zis un fel de sală de asteptare a copiilor care sunt la cursurile de înot. Sunt părinți care vin din alte localități și nu au ce face o oră, cat sunt copii la cursuri.

Was this review ...?

Scrie o recenzie

Recenzia ta pentru aceasta locație

angry
crying
sleeping
smily
cool
Încarcă

Your review is recommended to be at least 140 characters long

imageYour request has been submitted successfully.

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!
image