Bine ati venit intr-un loc frumos! Frumusetea este simpla, n-o poti descrie prin cuvinte; poti doar s-o admiri si sa-ti umpi sufletul cu o farama din stralucirea ei, sperand ca parte din spectacolul captivant oferit de masivul muntos Retezat pe tot parcursul anului isi va pune amprenta pe o camaruta a fiinte tale.

Pensiunea Retezat este rezultatul unui proiect de suflet care a primit un impuls prin acordarea finantarii din partea UE. Si astfel valea Raului Mare s-a imbogatit prin plantarea acestei bijuterii.

Din respect pentru cei care vor sa cunoasca o particica din Tara Hategului – in satele din apropiere, la tot pasul, calci pur si simplu pe istorie! – am creat impreuna cu natura un loc cu acces facil, cazare exce-exce-excelenta, meniuri inspirate de zona, traditie, creativitate si bugetul calatorului.

Am facut tot ce am putut pentru a va face sa va indragostiti de munte si daca aveti apetit pentru excursii, in cele din urma veti regreta ca timpul este prea scurt pentru cate drumuri sunt de batut!

Servicii

– Sala de conferinta (20 – 50 persoane)
– Restaurant (100 persoane)

– Terasa

– Acces internet

– Sala de fitness

– Parcare

– Camere pentru alergici

(Climat optim pentru clienti cu alergii respiratorii!)
Lenjerie, pardoseala, ventilatie – ANTIACARIENI

Scrie o recenzie

Recenzia ta pentru aceasta locație

angry
crying
sleeping
smily
cool
Încarcă

Your review is recommended to be at least 140 characters long

image

imageYour request has been submitted successfully.

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!
image