Moara lu´ Antone este o pensiune agroturistică amenajată în casa și clădirea unei mori pe apă, veche de mai bine de un secol secol, una dintre puținele mori pe apă din România în stare perfectă de funcționare și ultima moară din cele 18 mori pe apă care au existat pe Valea Gradiștei. Alături de macinatul cerealelor, nevoile vremurilor au transformat simpla casă cu moară într-o adevarată microintreprindere ce mai cuprinde joagăr și circular pentru prelucrarea lemnului, mașini pentru dărăcit lâna si textile, vaiaga pentru spalat covoarele. 


Frumusetea locului este completată de aerul curat, apa cristalina a raului Gradiste, care trece prin curtea pensiunii și o grădină de peste un hectar care așteaptă oaspeți pentru a le oferii o oază de liniște și relexare.
Pensiunea este concepută, consolidată și construită prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 și poarta numele bunicului nostru, Antonie, pe care localnicii îl cunoșteau drept morarul Antone. Om înțelept și priceput în toate, iubitor de viață la țară, a încercat să ne îndrume pașii spre tot ceea ce înseamnă muncă cinstită, tradiție, frumos, iar astăzi lui îi datorăm TOTUL!
Vă așteptăm cu mare drag să treceți pragul moarii lu´ Antone!

Scrie o recenzie

Recenzia ta pentru aceasta locație

angry
crying
sleeping
smily
cool
Încarcă

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Arată orarul
  • Luni09:00 - 17:00
  • Marți09:00 - 17:00
  • Miercuri09:00 - 17:00
  • Joi09:00 - 17:00
  • Vineri09:00 - 17:00

imageYour request has been submitted successfully.

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!
image