Checkout Arsenal Park Watch Video

Bine ati venit la Arsenal Park Orastie !

Scurt istoric Arsenal Park

In 1936, Regele Carol al II-lea a dispus amenajarea unui spatiu experimental pentru armata, la intrarea in Orastie. In timpul regimului comunist, pe acest teren a functionat o fabrica de munitie .

In anul 2003, locul acesteia, s-a nascut o idée : o oaza de vacanta. In anul 2009, Arsenal Park si-a deschis portile si a devenit unul din obiectivele strategice in turismul romanesc.

Arsenal Park reprezinta un concept unic, un complex turistic cu tematica militara din Romania si din sud-estul Europei. Aleile complexului sunt străjuite de 150 de exponate militare: tunuri, TAB-uri, transportoare șenilate, dispozitive antirachetă, mitraliere și tunuri antiaeriene, lansatoare de rachete, camioane militare, o ambulanță militară, o locomotivă, un avion IAR 93, un elicopter Kamov Ka 26. Acesta este cel mai mare muzeu militar in aer liber din România.

Oaspeții au la dispoziție pentru explorare o suprafață de 88 de hectare si 12 kilometri de alei în mijlocul unei păduri de foioase și o mulțime de activități care să îi țină antrenați. Adrenalina și relaxarea se completează în cel mai fericit mod la Arsenal Park. Activitățile antrenante alternează cu sesiuni odihnitoare pentru trup și minte.

Arsenal Park este singurul complex turistic cu tematică militară din România și din sud-estul Europei. Complexul deține 3 stele pe epoleți și o capacitate de cazare de 230 de locuri în TAB-uri, Camere cu Tun, Camere Soldat, Camere Ofiter sau luxoase Apartamente Colonel și Vile General.

Infrastructura parcului :

-Comandament – Receptie

-Restaurant – popota si bar : Flancat de cele 2 terase, Restaurantul-Popotă este unic în țară, prin decorațiunile army, iar după o zi plină de adrenalină, petrecerea poate continua în jurul unui foc de tabără impresionant, cu muzică și voie bună. Pentru serile răcoroase micul Sat Dacic este ideal pentru petreceri cu mâncăruri tradiționale.

-Sali de conferinta : Arsenal Park constituie locul perfect pentru teambuilding. Pe lângă activitățile antrenante, grupurile pot beneficia de sala de conferință cu o capacitate de până la 150 de locuri, potrivită pentru întâlniri, sesiuni de training, conferințe și alte evenimente indoor. Pentru buna desfășurare a acestor evenimente, punem la dispoziție tot suportul tehnic necesar.

-Amfiteatru in aer liber : Filme commando, pac-pac, western, documentare de război sau filmările trupelor aflate în teambuilding, sunt proiectate pe un ecran imens în mijlocul naturii. Ocazional, aici au loc și evenimente mai speciale, precum prezentări de modă. Capacitatea de 234 de locuri face ca Amfiteatrul Arsenal să fie cel mai mare amfiteatru în aer liber din Transilvania.

-Activități diverse : Îmbinarea perfectă dintre distracție și relaxare!

La Arsenal Park nu te plictisești niciodată : AquaPark, Aventura Park Arsenal, PowerFan Jumps, Muzeu Militar, Spa, Golfcars, Biciclete, TreasureHunt, InstrucțieMilitară, Paintball, Airsoft, Tircuarcul, Tiroliana, Plimbare cu senilatele, Tir cu arme de foc, Sală de jocuri, Loc de joacă, Sală de sport multifuncțională, Teren de sport multifuncțional, Fitness Park, Jeep Wrangler GoCart, Patinoar, Skate Park, MiniGolf.

Detalii suplimentare pe www.arsenalpark.ro


Scrie o recenzie

Recenzia ta pentru aceasta locație

angry
crying
sleeping
smily
cool
Încarcă

Your review is recommended to be at least 140 characters long

imageYour request has been submitted successfully.

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!
image