AquaPark Arsenal este o oază de relaxare și joacă în cadrul celui mai mare parc de distracții din țară – Arsenal Park. Cu 3 zone de destindere specifice: SunWaves, Inner Bliss și Belvedere Lounge&Terasă, AquaPark Arsenal provoacă la răsfăț al trupului și confort al spiritului. Bazine, tobogane, saune, terase, baruri – toate acestea sunt facilități întâlnite aici, realizate în scopul respectării intimității și dorinței de distracție.

Șapte bazine, din care trei acoperite, cu apă termală, tobogane, trei saune, un râu leneș, hidromasaj, masaj limfatic, jacuzzi VIP, baruri, o sală de sport și o sală de relaxare.

SunWaves

Beneficiile expunerii corpului uman la soare sunt nenumărate. Menționăm doar sporirea imunității, producerea crescută de vitamina D, reglarea temperaturii corpului, menținerea unei stări mentale bune, etc.

Cu expuneri controlate și moderate, soarele este prietenul nostru. Ne încurajează la activitate fizică și relaxare. Iar la AquaPark Arsenal, zona dedicată petrecerii timpului în aer liber sub razele soarelui cuprinde 3 bazine exterioare, 6 tobogane și un bar. Familiile venite în vacanță sunt atrase adeseori de o zonă dedicată – Family Spot, formată în jurul toboganelor.

Bazine exterioare la AquaPark Arsenal

Prin efectele benefice asupra organismului, apa readuce omului contemporan bucuriile și plăcerile simple, reconectand ființa umană cu mediul natural, echilibrând-o și energizând-o. Iar daca toate acestea se petrec în aer liber, cu atât mai bine.

În zona SunWaves, există un bazin dedicat toboganelor (Slide Pool), un bazin de înot (Swimming Pool), un bazin pentru copii (Baby Frog) și un bazin de relaxare (Havana Pool). Havana Pool este prevăzut cu o grotă mediteraneană, pe care îți recomandăm să o exploatezi.

Tobogane

Toboganele AquaPark Arsenal te provoacă la distracție. Prin diversitatea și complexitatea lor, sunt accesibile fiecărei categorii de vârstă. Chiar și cei mici au parte de un tobogan al lor, asociat bazinului Baby Frog, de aproximativ 16 m. Cu o lungime de 25 de metri fiecare, cele 3 tobogane Tobogane trebuie încercate împreună concomitent cu alți 2 prieteni, pentru o experiență completă. Sky Slide, toboganul deschis singular, are o lungime de 60 de metri. Tot atât are și Tornada, un tobogan pe care trebuie să vă dați!

Vitamine Pool Bar

Pentru hidratare și vitaminizare, vă așteptăm la Vitamin Pool Bar, situat în proximitatea Havana Pool.

InnerBliss

În apă, omul nu mai are vârstă, legea timpului și a vieții e anulată. Ridicându-ne din apă, ne reluăm forma și condiția, dar le reluăm ca un om nou, reîntinerit, îmbunătățit. Acestea sunt doar câteva din argumentele care vin în sprijinul zicalei: ”Fericirea vine din interior”. Frumusețea exterioară reflectă liniștea și starea noastră de bine.

În AquaPark Arsenal, te provocăm la răsfăț și la a te bucura de fiecare clipă petrecută cu tine însuți. Te focusezi doar asupra simțurilor tale și reînveți să fii prezent în moment: să râzi mai mult, să te joci mai mult și să fii mai conectat cu cei dragi ție.

În zona Inner Bliss, regăsești bazine interioare, tobogane, saune și un Snack&Slide Bar.

Bazine interioare la AquaPark Arsenal

Zona Inner Bliss oferă diverse opțiuni de bălăceală:

  • un bazin pentru copii, cu adâncimea între 40 și 80 de cm
  • un bazin de relaxare, care cuprinde și un râu leneș și o porțiune cu hidromasaj
  • un bazin special pentru toboganele interioare
  • un bazin cu apă rece, utilizat la ieșirea din saune.

Iată o varietate de posibilități de joacă și reîmprietenire relaxantă cu acest element fundamental al vieții noastre.

Saune

Din AquaPark Arsenal nu puteau lipsi elementele care au consacrat de-a lungul timpului centrele de wellness: saunele. Aici regăsiți o saună uscată, o saună cu infraroșu și o saună umedă (hammam). Fiecare dintre acestea răspunde unei nevoi a corpului nostru, enumerăm doar câteva dintre beneficii: înlăturarea tensiunii musculare, intărirea sistemului imunitar, stimularea arderii grăsimilor, deschiderea porilor și curățirea pielii, detoxifierea, etc. Corpul se regenerează, se relaxează și efectele se văd instant.

Tobogane

Fiecare dintre noi redevine copil la vederea unui tobogan! Emoția din vârful toboganului, alunecarea rapidă și momentul căderii în apă sunt sentimente care nu pot fi descrise, ci trăite!

Pentru a avea parte de o experiență plăcută la AquaPark Arsenal, vă rugăm să respectați atât regulile generale, cât și cele aferente toboganelor.

Snack&Slide Bar

Bunăstarea fizică este asigurată prin mișcare și hrană. În prezența apei, obișnuim să ne punem mai mult corpul în mișcare, iar AquaPark Arsenal vine în sprijinul oaspeților săi cu un meniu sănătos și lejer, regăsit la Snack&Slide Bar.

Belvedere

Această zonă este poziționată la mezaninul AquaPark Arsenal. Cuvintele de bază pentru această arie este priveliște extraordinară și intimitate sporită.

Cada cu hidromasaj

Pentru o experiență liniștită, departe de amatorii de bălăceală, îți recomandăm cada cu hidromasaj. Capacitatea redusă la un grup mic de oameni o face plăcută și relaxantă. Iar de la nivelul porțiunii, se pot urmări activitățile derulate în zonele Inner Bliss și SunWaves.

Belvedere Food Court – Terasa & Bar la AquaPark Arsenal

Grija noastră constantă pentru bunăstarea ta ne îndeamnă să îți venim în întâmpinare cu posibilități de hidratare.

La AquaPark Arsenal, priveliștea de pe terasele exterioare este cu adevărat impresionantă. Te poți bucura de liniștea care cuprinde cele aproape 88 de hectare al Arsenal Park.

Sport Arena

Cu o suprafață impresionantă, Sport Arena este destinată practicării sporturilor individuale sau colective.

Dacă ești amator de fotbal, volei sau baschet, ia-ți prietenii și vino să faceți mișcare. 

Detalii suplimentare pe www.arsenalpark.ro

Vă recomandăm și:

Scrie o recenzie

Recenzia ta pentru aceasta locație

angry
crying
sleeping
smily
cool
Încarcă

Your review is recommended to be at least 140 characters long

imageYour request has been submitted successfully.

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!
image