Visit, eat, sleep&relax!

Noi spunem că avem cel mai frumos județ din Romania, cel mai bogat și mai diversificat în obiective turistice!

Și pentru că suntem convinși că așa este, vă invităm să vizitați platforma noastră digitală www.gohunedoara.com și să vă convingeți de această apreciere.

Veți găsi atat obiective turistice renumite deja în țară și în străinătate, dar și obiective necunoscute care vă vor încanta cu detaliile, unicitatea și frumusețea lor!


De la Castele și Cetati, la Monumente, Statiuni turistice, Parcuri naționale si rezervații, Locuri frumoase, Ecoturism, Monumente naturale, Biserici, Turism montan, locuri de Relaxare si Aventură dar și Unicate. Vă provocăm să le vizitați începănd cu platforma noastră digitală, dar cel mai important este sa le vizitați dumneavoastră personal și să vă bucurați de frumusețea și unicitatea lor!

Vă provocăm să vă informați despre evenimentele noastre, unde regăsiți aceeași diversitate: evenimente sportive, muzicale, culturale, istorice și tradiționale vă dezvăluie din atractivitatea și unicitatea județului nostru! Și pentru că dorim să vă ajutăm să vă prelungiți vizita în județul nostru, vă prezentăm și informații detaliate cu cele mai interesante și atractive locații pentru cazare (hoteluri și pensiuni), locuri recomandate pentru servirea mesei (restaurante, pizzerii) sau relaxare (cafenele, baruri și cofetarii).

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații despre activitatea turistică din județul nostru, vă invităm să urmariți articolele postate pe blogul nostru!

Ne puteți găsi și pe conturile de social media ale portofoliului nostru digital :

facebook, google my business, instagram, twitter, tik tok și youtube.

Vă invităm să vizitați județul Hunedoara și să vă bucurați de frumusețile și diversitatea obiectivelor turistice!

Go Hunedoara.com: visit, eat, sleep&relax!